logo

28 Jan 2023

❗KADIROV / NEMA SUMNJE DA SU SKORO SVE EVROPSKE ZEMLJE SATANISTIČKE

clock 28 Jan 2023

kadirov_nn.webp

Maske su pale. Sada je jasno da su skoro sve evropske zemlje pristalice satanizma. U Kopenhagenu je opet spaljena sveta knjiga Kuran. Satanizam i nacizam u zapadnim zemljama sada se kriju iza "slobode govora". Kao što se Hitler pre bezmalo sto godina krio iza "čiste rase" i "pročišćenja društva.

◽ Ma koliko da se evropski lideri trudili da se udalje od takvog poređenja, očigledno je da u Evropi iznova raste ista ona fašistička pošast kao što je bila i u prošlom veku, napisao je na svom Telegram kanalu lider Čečenske republike Ramzan Kadirov.



◽ On je, takođe, istakao da su se slične situacije pojavljivale i pre 10 godina, ali da su takvi slučajevi bili izolovani, te da se verovalo da je takvo ponašanje bilo stvar nekolicine pojedinaca, koji se neobično ponašaju.

◽ Kako Kadirov napominje, takvo je ponašanje, međutim, postalo toliko često i sistematično u Evropi da je jasno da sada Evropljani raspiruju versku mržnju provocirajući muslimane, kako bi ih posle, kada požele da brane svoje Sveto pismo, optužili za zločince.

◽"A što je najinteresantnije njih ne možete uvrediti nekim uzvratnim postupcima. Nazvati ih 'nemuškarcima'? Oni se tome samo još više raduju.

Zapaliti im zastavu otadžbine? Već su je i sami spalili, oni za svoju zastavu ni ne mare. Oskrnaviti im nešto sveto? A postoji li uopšte nešto što je za njih sveto?", istakao je Kadirov.

◽ Kadirov je dodao da je on našao način da se bori protiv satanista, a to je da svaki put kada neko oskrnavi muslimansku veru, bilo crtanjem karikatura ili spaljivanjem Kurana, da će on sve sve više pritiskati i snažnije napadati "NATO sataniste".

◽"Ja sam odavno ovaj sukob nazvao svetim ratom za muslimane, a sada nema nikakve sumnje da on to i jeste. Maske su skinute", zaključio je Kadirov.

Da bi dodali komentar morate se

Prijaviti

ili

Registrovati