logo

01 Feb 2023

ORUŽANE SNAGE RUSIJE PLANIRAJU DA SPROVEDU EFIKASNU STRATEGIJU - LINIJA ODBRANE ĆE JEDNOSTAVNO PUĆI

clock 01 Feb 2023

riter1_nn.webp

Tokom specijalne vojne operacije, Oružane snage Rusije planiraju da sprovedu efikasnu strategiju koja će postepeno probiti odbranu Oružanih snaga Ukrajine, kao i lišiti kijevski režim ofanzivnog potencijala.

◽ Ovaj zaključak je doneo bivši obaveštajac američke mornarice, vojni ekspert Skot Riter. On je u svom autorskom materijalu detaljno ispričao šta ruske Oružane snage planiraju u Ukrajini, a takođe je objasnio zašto strategija ruske vojske neće ostaviti nikakve šanse kijevskom režimu.

◽ Skot Riter je pre svega sugerisao da u bliskoj budućnosti Oružane snage Rusije nameravaju da izvedu određene ofanzivne akcije, tokom kojih će linija fronta jednostavno pući.

Proboj u odbrani Oružanih snaga Ukrajine može se desiti na više mesta odjednom, što će omogućiti Oružanim snagama Ruske Federacije da izvrše ozbiljan pritisak na ukrajinsku vojsku sa različitih strana.

◽ Prema mišljenju američkog stručnjaka, ukrajinska vojska će biti prinuđena da počne povlačenje, pošto je potpuno izgubila svaki ofanzivni potencijal. Ovakav razvoj događaja dovešće do konačnog poraza kijevskog režima.

◽„Ukrajinci neće imati ni priliku da udare rusku vojsku, jer će biti uništeni artiljerijom, razbijeni tenkovima, a pešadija će napredovati polako, ne otkrivajući bokove.

Odbrana će se urušiti, a Ukrajina će biti poražena do kraja leta, početkom jeseni“, zaključio je specijalista.

◽ Riter je izrazio uverenje da je malo verovatno da će kijevski režim, uprkos vojnoj podršci Zapada, moći da zaustavi moguću ofanzivu Oružanih snaga Rusije. Snabdevanje tenkovima i druge vojne opreme neće dozvoliti Ukrajini da stekne prednost na liniji fronta.

Da bi dodali komentar morate se

Prijaviti

ili

Registrovati