logo

27 Oct 2022

STRANCI SPREMAJU OBOJENU REVOLUCIJU

clock 27 Oct 2022

banjaluka_miting_nn.webp

Optužbe opozicije za izbornu krađu priprema su terena za naredne proteste. Ovo nije borba za pravdu, ovo je lekcija u praksi iz udžbenika za obojene revolucije. Uprkos očekivanjima opozicije i stranih mentora, RS se pokazala kao tvrdi orah koji ne pristaje na pozive gradonačelnika Bijeljine da je vreme za 6. oktobar, kaže profesor Predrag Ćeranić.

? Svenarodni miting pod znakovitim nazivom „Otadžbina zove“ okupio je u Banjaluci građane RS koji, rečima organizatora, smatraju da je sudbina Republike u njihovim, a ne rukama stranaca koji duboko implementirani u opozicione redove, rade na destabilizaciji Republike.



? Po rečima dekana Fakulteta za bezbednost u Banjaluci Predraga Ćeranića ovaj svenarodni miting svojom brojnošću višestruko prevazilazi one u organizaciji opozicije čime se stavlja tačka na pitanje da li je moguće prekrajanje izbornih rezultata.

?„Organizacijom mitinga Milorad Dodik šalje poruku da je izbor predstavnika RS u izvršnoj vlasti, kako na nivou RS tako i u Sarajevu, stvar građana, a ne stranih ambasada i onih koji ponovo prebrojavaju izborne listiće u sarajevskoj dvorani Zeta.



? Dakle, nema prekrajanja izborne volje, kandidati za koje su glasali građani RS jesu konačan izbor, i od promene izborne volje podvalama i pozivanjem na strane autoritete nema ništa“, navodi sagovornik Sputnjika.

Da bi dodali komentar morate se

Prijaviti

ili

Registrovati