logo

27 Oct 2022

❗PUTIN BI MOGAO DA IZNENADI ZAPAD

clock 27 Oct 2022

putin-lavrov_nn.webp

Ruski predsednik Vladimir Putin, mogao bi da iznenadi Zapad uskoro. Ovo su izjavili penzionisani pukovnik američke vojske DŽonatan Svit, i ekonomista Mark Tot.

? Pre izvesnog vremena, general Sergej Surovikin je postavljen za komandanta združene grupe trupa, u zoni „specijalne vojne operacije“. Ubrzo nakon toga, ruske trupe su počele metodično da onemogućavaju kritičnu energetsku infrastrukturu Ukrajine. Prema američkim ekspertima, ovo što se dešava može da ukazuje na to, da Moskva sprovodi neku vrstu lukavog plana.

Takve podatke objavljuje „The Hill“.

? Eksperti su naveli, da ruske trupe ne samo da udaraju na energetsku infrastrukturu Ukrajine, već i prkosno stvaraju zajedničku grupaciju trupa sa Belorusijom. Džonatan Svit i Mark Tot, veruju da Moskva sprema nešto veliko, i da Zapad treba da pokuša da sazna ovaj plan.

? U Sjedinjenim Američkim Državama sugerisali su, da je Ruska Federacija spremala neku vrstu vojnog trika, koji uključuje i obmanu protivnika. Svojim postupcima nastoje da izazovu što veću buku i negodovanje javnosti, čime skreće pažnju sa glavnog pravca svog udara.

Kao rezultat toga, napad se može desiti u pravcu neočekivanom za Kijev i Vašington.

? Pentagon, američku evropsku komandu i kijevske obaveštajne službenike, muči poseban osećaj da ovde nešto nije u redu. Američki analitičari sugerišu, da se ono što se dešava u Ukrajini, razvija po scenariju koji je unapred planirala Moskva, a njegov ishod može biti veoma blizu.

Da bi dodali komentar morate se

Prijaviti

ili

Registrovati