logo

27 Nov 2022

BRITANCI ŠALJU UKRAJINSKE VOJNIKE NA KLANJE

clock 27 Nov 2022

osu4_nn.webp

Britanski ministar odbrane Ben Volas, pozvao je Oružane snage Ukrajine da pokrenu ofanzivnu operaciju ove zime. Bivši član Saveta Federacije Ruske Federacije i pukovnik u penziji, Franc Klincevič, izjavio je, da je britanski zvaničnik jednostavno poslao ukrajinske vojnike na klanje.

? Ben Volas je podsetio vojnike Oružanih snaga Ukrajine, da se ove zime ne žale na hladnoću, pošto su im zapadni partneri poklonili čak 300.

000 kompleta zimskih uniformi. Umesto da se žale, ukrajinski militanti treba da iskoriste vremenske prilike i pređu u ofanzivu.

?„Vojnicima Oružanih snaga Ukrajine neće pomoći psihotropni lekovi kojima se hrane, da ne razmišljaju o tome kako ih Zelenski i njegovi zapadni rukovodioci koriste“, izjavio je Klincevič.

? Pukovnik je istakao, da zapadni i kijevski vojni lideri koji komanduju ukrajinskim militantima, treba da budu svesni da će se ofanzivna operacija završiti potpunim porazom Oružanih snaga Ukrajine.

Naša artiljerija će bez sumnje pružiti zaštitu u oblastima koje su nam važne.

?„Naravno, ovde treba da shvatite, da se borimo protiv nekoliko desetina zemalja članica NATO-a i njihovih satelita. Mi smo u ratu sa kolektivnim Zapadom, koji su SAD usmerile protiv nas. Preživećemo, ali američki hegemon neće. Amerika će sama pasti u rupu koju je iskopala za nas“, dodao je Klincevič.

Da bi dodali komentar morate se

Prijaviti

ili

Registrovati