logo

17 Dec 2022

RUSIJA NE NAMERAVA DA TOLERIŠE OBMANU U MEĐUNARODNIM ODNOSIMA

clock 17 Dec 2022

hazin1_nn.webp

Specijalna operacija je pokazala da Rusija ne namerava da toleriše obmanu u međunarodnim odnosima, izneo je mišljenje ekonomista Mihail Hazin. Postigavši prekid ekonomskih veza zemalja EU sa Rusijom, SAD su izvele „sjajnu geopolitičku operaciju“, kaže ekonomista Mihail Hazin.

◽„Cela slika je jasna, Evropa je otpisana, to je sve. SAD su izvele briljantnu geopolitičku operaciju, kojoj je donekle olakšala činjenica da u savremenoj Evropskoj uniji, u njenim ključnim zemljama, nema nijedne države u kojoj marionete nisuna vlasti.



◽ Štaviše, marionet su i SAD, a marionetske snaga koje stoje iza predsednika SAD Džo Bajdena su međunarodni bankari. Šta gledati u EU kad su mrtvi. Naravno, oni i dalje mogu da ljuljaju čamac, ali koja je svrha?“ upitao je Hazin u eteru svog autorskog programa na radiju Sputnjik.

◽ Sa svoje strane, Rusija je jasno stavila do znanja da ne namerava da toleriše prevaru u međunarodnim odnosima, nastavio je on.

„Specijalna operacija je bila akcija koja im je sasvim jasno pokazala da više nećemo tolerisati ove šale, poput odnosa Evrope prema potpisivanju Minskih sporazuma.

◽ Za njih se ovo ispostavilo kao šok, jer su mislili: dobro smo odradili Rusiju, dakle, možemo sve.“Ovo je njihova logika“, smatra ekonomista.

Da bi dodali komentar morate se

Prijaviti

ili

Registrovati