❗Užas u Sarajevu ➖ Napadnuta srpska deca, a jedan rod...

15 Jan 2023

❗UŽAS U SARAJEVU ➖ NAPADNUTA SRPSKA DECA, A JEDAN RODITELJ POVREĐEN NOŽEM

clock 15 Jan 2023

policija-bih_nn.webp

Grupa Srba napadnuta je danas u Sarajevu, tokom međunarodnog fudbalskog turnira za decu, a jedan roditelj je povređen nožem. Incident se dogodio u hotelu na Ilidži, gde se održava turnir.

◽ Roditelji FK Zvezdara su u jednom trenutku imali zastavu. Nismo imali nameru da bilo koga provociramo. Odjednom je ušla grupa koja nas je napala suzavcem i htela da ukrade zastavu - rekao je jedan od roditelja mladih fudbalera.◽ Kako je rekao, krenuli su za njima, ali ih je napolju dočekala još veća grupa koja je bila maskirana i imala baklje i noževe. Potom su ponovo napadnuti i jedan roditelj je povređen nožem. Oni se više ne osećaju bezbedno i razmišljaju o povlačenju sa turnira.

◽ U MUP-u su potvrdili da je došlo do incidenta. Policiji je saopšteno da je na području Ilidže došlo do narušavanja javnog reda i mira, te da je tom prilikom jedno lice povređeno, prema prvim informacijama, oštrim predmetom, te je prevezeno na lekarsku pomoć.◽ Nije životno ugrožen - rekao je portparol Ministarstva unutrašnjih poslova Kantona Sarajevo Mirza Hadžiabdić za Kliks. Prema njegovim rečima, policijski službenici Uprave policije MUP-a KS preduzimaju mere i radnje na rasvjetljavanju svih okolnosti u vezi sa ovim događajem.

Da bi dodali komentar morate se

Prijaviti

ili

Registrovati