logo

24 Jan 2023

LETEĆI CIRKUS ALEKSANDRA VUČIĆA

clock 24 Jan 2023

av5_nn.webp

Opozicija u Srbiji je reagovala na drastičan zaokret politike Aleksandra Vučića koji se od septembra žestoko protivio francusko-nemačkom planu za dogovor o Kosovu, da bi 20. januara saopštio da je to prihvatljiv koncept.

◽ Aleksandar Vučić prokomentarisao je izjave pojedinih opozicionih lidera u vezi sa Kosovom i Metohijom.

◽ Povodom saopštenja koalicije NADA na čijem je čelu Miloš Jovanović da “izdaja nikada ne prođe nekažnjeno”, Vučić je odgovorio da su u pravu i da to ljudi ne zaborave, dodajući da zato Miloš Jovanović i nije na vlasti.



◽ On je rekao da ne voli da koristi reč izdaja, ali da vole da je koriste oni koji su pustili braću Mazreku, Kurtija i sve ostale, a da ništa ne dobiju za uzvrat.

◽ Vučić je komentarisao i izjavu lidera Dveri Boška Obradovića koji je rekao: “Mi treba da pritisnemo aktuelnu vlast i u Skupštini i na uličnim protestima da država Srbija odbije ultimatum Zapada ili Vučića da podnese ostavku ako je to za njega preveliki teret".

◽“Što se tiče ovih drugih koji kažu Vučić da se povuče ako ne može, u pravu ste, Vučić ne može, ali gospodin Obradović, možete misliti te države koju bi vodio Boško Obradović kako bi to izgledalo i u šta bi se ta država pretvorila u roku od 24 sata”, rekao je Vučić.



◽ Iz svega što se dešavalo oko KiM, u zadnjih par meseci, možemo zaključiti da se Aleksandar Vučić sprema da u najskorije vreme prihvati francusko-nemački plan. Sa tim planom realizuje ono zbog čega je i doveden na vlast od strane amerikanaca, a to je da dozvoli ulazak tzv. Kosova u UN i NATO, zapečati nezavisnost tzv. Kosova i time uđe u srpsku istoriju kao najveći izdajnik od kada postoji pisana istorija Srbije.

user-image

Zoran

clock 2023-01-24 08:17:32

Ako završi KiM za Zapad mi smo sledeći, prelazi na Republiku Srpsku.

Da bi dodali komentar morate se

Prijaviti

ili

Registrovati