logo

28 Aug 2022

‼️ NUDE NAM DA ZAGRLJENI S PRIŠTINOM UĐEMO U EU

clock 28 Aug 2022

v-jov_nn.webp

U tom kontrolisanom ali ne i riskantnom pokušaju, Zapad, smatra bivši šef jugoslovenske diplomatije Vladislav Jovanović, neće pustiti Aljbina Kurtija da tek tako ušeta na sever, ali može „malo da mu dopusti“ da bi Srbiju naterali da prihvati ono što se od nje očekuje. Usput joj nude „šargarepu koja to nije“ – brže evrointegracije.

„Nagrada treba da bude brže kretanje ka EU, i Srbije i Kosova.

Drugim rečima, mi ruku pod ruku kao dve nezavisne države, zagrljeni, treba da uđemo u EU. I da budemo srećni zbog toga. Oni nas teško potcenjuju i vređaju ako tako zamišljaju naš trijumfalni ulazak u EU, s Albancima i njihovom novom državom“, poručuje Jovanović.

⁉️ Uz opasku da je ta „šargarepa“ šarena laža, politikolog Aleksandar Pavić pita kakva je to privlačna ponuda Srbiji ako se zna u šta se pretvara EU.



„Ljudi panično kupuju drva da se greju, nemački političari savetuju ljudima da se manje tuširaju. Brži napredak ka tome? A mi ćemo imati ove zime 10 puta jeftiniji gas nego oni. Prodaju nam propalu firmu za velike pare. Mi treba da se predamo i da s osmehom uđemo u njihov haos? Još samo da uvedemo sankcije Rusiji, pa da i mi imamo gas od 3000 evra“, kaže Pavić.

Da bi dodali komentar morate se

Prijaviti

ili

Registrovati