logo

18 Sep 2022

❗DVERI: CILJ LGBT PROPAGANDE NIJE GEJ PARADA VEĆ PREVASPITAVANJE NAŠE DECE

clock 18 Sep 2022

dveri_nn.webp

Jučerašnje nasilno održavanje gej parade u Beogradu, uz opsadno stanje u srpskoj prestonici koju je blokiralo 10.000 policajaca, dokaz je da je država kapitulirala pred pretnjama i ucenama EU komesara i LGBT lobija.
Pod pritiscima iz Vašingtona i Brisela, i uz krajnje nediplomatsko mešanje zapadnih ambasadora u Beogradu u unutrašnja pitanja naše države, vlast je prekršila sopstvene odluke i pristala na održavanje ove sramne manifestacije.

Na samoj gej paradi moglo se videti ruganje Crkvi i Hristu, klicanje nezavisnom Kosovu, podrška Ukrajini i NATO u ratu protiv Rusije, kao i uobičajene skarednosti i vređanje javnog morala za sve gej parade u svetu. Iz svega ovoga možemo izvući nekoliko zaključaka:

⚡Izvojevana je mala pobeda hrišćanske, rodoljubive, porodične i tradicionalne Srbije koja je u tri navrata izašla na velike narodne litije i porodične šetnje da brani naš duhovni i nacionalni identitet i sistem vrednosti.

Ta tiha većina građana Srbije do sada je uglavnom ćutala, a sada se probudila, ustala i pobunila.

Zato je gej parada morala biti održana u okupacionim uslovima sa najmanjom mogućom trasom, bez karnevala skarednosti koji je planiran i bez bacanja cveća i oda u susret ovoj sramnoj manifestaciji. Većinska Srbija je juče ostala kod kuće poštujući državnu zabranu oba javna događaja, i Evroprajda i Porodične šetnje, ali se ispostavilo da je država zabranila samo Porodičnu šetnju.

⚡Uverili smo se da na čelu države nemamo nezavisnu i suverenu vlast već kolonijalnu upravu koja nije u stanju da sprovede odluke državnih institucija već radi kako joj se naredi iz Brisela i zapadnih ambasada u Beogradu.

Podnećemo krivične prijave protiv svih odgovornih za nepoštovanje odluka MUP-a i Upravnog suda o zabrani održavanja gej parade na čelu sa Anom Brnabić koja je javno pozvala na neizvršavanje sudskih odluka, što je teško krivično delo za koje je zaprećena višegodišnja kazna zatvora.

⚡Po ko zna koji put smo se uverili da predsednik Republike Aleksandar Vučić ne drži reč i da je uprkos zaklinjanju da se odluka o zabrani Evroprajda neće promeniti čak i da ga zove američki predsednik Bajden – tu odluku promenio nakon pritiska američkog ambasadora Hila.



Takođe smo bili svedoci obnove saradnje i koalicije između bivšeg i sadašnjeg režima po ovom pitanju jer je LGBT lobi u SNS podržan od strane LGBT lobija iz prozapadne opozicije iz redova SSP, DS, PSG i Zelenih svih vrsta i boja.

⚡Ova borba za zaštitu porodičnih vrednosti je tek počela. Poslanička grupa SRPSKI POKRET DVERI – PATRIOTSKI BLOK biće glas narodnih litija u Narodnoj skupštini i nastavićemo da zahtevamo zabranu propagande homoseksualizma i transrodnosti maloletnim licima u Srbiji, kao i izbacivanje svih spornih LGBT sadržaja iz nastavnih planova, programa i udžbenika u osnovnim i srednjim školama.

Cilj LGBT propagande nije gej parada već prevaspitavanje naše dece i zato je veoma važno da iz narodnih litija proistekne jedan veliki društveno-politički pokret za odbranu porodice u Srbiji.

Da bi dodali komentar morate se

Prijaviti

ili

Registrovati