logo

12 Oct 2022

⁉️ KO JE FINANSIRAO KAMPANJU ЈELENE TRIVIĆ

clock 12 Oct 2022

trivic-doc_nn.webp

Srpski čan Predsjedništva BiH Milorad Dodik kaže da se i ranije znalo da Amerika finansira kampanju Јelene Trivić, ali se sada vidi da su neki došli do tih podataka. Takođe je poručio da im novac koji odvajaju neće biti dovoljan za promjenu vlasti.

? Analitičari smatraju da ovakve informacije govore da administracija aktuelnog američkog predsjednika nije odustala od promjene vlasti, jer im ne odgovara, kako kažu, neko kao Milorad Dodik.



? Očigledno je da su neki pristali da budu upotrebljeni i zloupotrebljeni. Јednoga dana kada shvate u kakvoj su igri bili, onda će im biti žao i krivo. Svako ima pravo da bira. Očigledno da je intervencionizam stranaca prisutan, to mi vidimo i osjećamo. Ovdje su u izborni proces uključeni Amerikanci i Britanci koji rade zajedno sa svojim pulenima protiv, kako kažu, nacionalnih opcija koje su podložne ruskom uticaju - rekao je Dodik.



? Da je Јelena Trivić agent američkih interesa u BiH, kako bi se u Republici Srpskoj dogodio scenario sličan onom u Ukrajini, moglo se čuti od pojedinih geopolitičara u Srbiji.

? Istovremeno, analitičari u Srpskoj kažu da ovo nije prvi put da stranci plaćaju opoziciju u predizbornim kampanjama. To se, kažu, dešavalo i 2014. i 2018. godine

user-image

Miki

clock 2022-10-12 07:01:32

Kome to još nije jasno. Ali uvijek ima slijepaca...

user-image

Zoran

clock 2022-10-12 07:41:56

Neće uspjeti❗

Da bi dodali komentar morate se

Prijaviti

ili

Registrovati