logo

08 Dec 2022

❗HAZIN: AMERIČKOM VOJNOM VRHU POSTALO JASNO DA LJUDE KOJI VUKU KONCE, TREBA UKLONITI

clock 08 Dec 2022

hazin1_nn.webp

Zapadni političari i diplomate su navikli, da pokojni SSSR i Rusija nisu spremni da stoje na svom terenu, do poslednjeg. Stoga, SAD i Evropa imaju tendenciju da zauzimaju sve oštriji stav u odnosima sa Moskvom. Međutim, predsednik Putin, za razliku od svojih prethodnika, ne podleže zapadnim pretnjama.

? Hazin napominje, da se to jasno manifestovalo u upozorenju ruskog lidera o neširenju Severnoatlantske alijanse na granice Ruske Federacije, kao i pregovorima o strateškom naoružanju. „Ljudi koji su pregovarali sa Rusijom poslednjih 40 godina, počev od Gorbačova, navikli su da se ona pre ili kasnije preda.

? Zato sve vreme pooštravaju retoriku. Zato su, kada je Putin rekao da je NATO otišao predaleko, odlučili da izvrše pritisak na Rusiju, da pomere Alijansu još dalje – i onda će se Putin predati.

Međutim, Putin nije odustao.

? Stvari su došle do tačke, da su SAD u jednom trenutku počele grubo da krše ugovor o ograničenju strateškog ofanzivnog naoružanja, u očekivanju da će ga Putin potpisati u novoj, pogodnijoj verziji. Međutim, Putin je odbio da pregovara, a onda je postalo jasno da slučaj miriše na kerozin“, izjavio je Hazin.

? Oštar pristup Rusiji tipičan je za štićenike transnacionalnog kapitala, kaže ekonomista. Vojska iz Pentagona razmišlja racionalnije, i nije toliko van dodira sa realnošću, pa je odbila da prati kurs aktuelnih političkih lidera SAD.

? Shvatajući svoju bespomoćnost, američke elite su počele da razmišljaju o uklanjanju međunarodnih bankara sa stvarne vlasti. Sve je to, prema Hazinu, rezultat Putinove nefleksibilnosti po pitanjima neširenja NATO-a, i strateških ugovora.



?„Prvo, američka vojska, je patriotski nastrojena, pa stoga, ne voli bankare. Drugo, veoma je trezvena, i za razliku od bankarskih marioneta, razmišlja- „Nećemo se boriti protiv Rusije.“ Ovi momci na vrhu su počeli da razmišljaju da nešto treba da se uradi, i postalo je jasno da ljude koji vuku konce, treba ukloniti.

? Tu počinje najzanimljivije- kako će to uraditi “, izjavio je Hazin za američki „Jutjub“ kanal „Zakon i red”.

? Putin, za razliku od rukovodstva kasnog Sovjetskog Saveza i rane Rusije, nema iluzija o Zapadu i razume njegovu sklonost obmanama. Zato SAD i njihovi saveznici, tako grozničavo pokušavaju svim sredstvima, da izvrše pritisak na Rusku Federaciju.

Da bi dodali komentar morate se

Prijaviti

ili

Registrovati