logo

15 Dec 2022

⚡EULEKS NIJE PRIHVATIO DA POMOGNE "POLICIJI" TZV. KOSOVA DA SPROVEDU DEJANA PANTIĆA

clock 15 Dec 2022

euleks-obezb_nn.webp

"Kosovske" vlasti ne uspevaju da sprovedu uhapšenog Dejana Pantića, koji se nalazi blizu Jarinja zatvoren u kontejneru, rekao je direktor televizije T7 Leonard Kirćuki koji tvrdi, na osnovu informacija koje ima, da je ministar unutrašnjih poslova Dželjalj Svečlja tražio od Euleksa njegov transport do Prištine, ali da misija to nije prihvatila, prenosi "Periskopi".



◽"Izvori kažu da je Ministarstvo Dželjalja Svečlje, odnosno ono sa pantalonama zanimljivih boja koje se motaju po Mitrovici, zatražilo od Euleksa da helikopterom preveze Pantića od Jarinja do Prištine. Euleksje rekao 'Ne, ne želimo'. Ovo je suverenitet, prijatelji, a mi upiremo prstom u Eskobara", istakao je Kirćiku u emisiji Rubikon.

◽ Prema njegovim rečima, oni koji kažu da Kurtijeva vlada pokušava da promeni situaciju na severu, intervencijama i uglavnom kontinuiranim napadima, bolje bi bilo da vide šta se dešava sa uhapšenim bivšim policajcem Dejanom Pantićem.



◽ Podsetimo, šef Euleksa Lars Gunar Vigemark je rekao je da misija EU ima kontradiktorne informacije o uhapšenom Dejanu Pantiću i da još ne znaju gde se on nalazi.

Da bi dodali komentar morate se

Prijaviti

ili

Registrovati