logo

21 Dec 2022

AMERIČKA NOVČANA POMOĆ UKRAJINI JE NAJVEĆA PREVARA

clock 21 Dec 2022

dolari_nn.webp

Čuveni ruski režiser Nikita Mihalkov komentarisao je američku novčanu pomoć Ukrajini, u iznosu od nekoliko milijardi dolara, rekavši da je to najveća prevara.

◽„Ovo je neopisivo korisno za američki vojno-industrijski kompleks. Ovo je najveća prevara! Ovde Bajden izjavljuje da se dodeljuje najveći paket od više milijardi dolara za pomoć Ukrajini.

Mnogo novca! Ali kako?

◽ To su dolari koji će ostati u Americi, ali koji će pasti kao težak jaram na Ukrajinu, gurnuvši je ne samo u dužničku rupu, već u dužničku provaliju“, rekao je Mihalkov. On je dodao da se kao rezultat, „proizvodi oružje za te milijarde, koje će Ukrajina kasnije platiti, a koje će nas ubiti“.

◽„Ah, Amerika u čokoladi! San! Tuđim rukama se borite protiv Rusije, držeći se po strani, pa čak i zarađujete pozajmljivanjem novca koji trošite kod kuće.

Skidam kapu! Kolektivno, ovo se zove ‘odbrana demokratije'“, poručio je ruski režiser.

◽„To je razumeo drug Staljin pre nas, a govorio je ovako: ‘Uvek sam mislio da je demokratija moć naroda. Ali drug Ruzvelt mi je jasno objasnio da je demokratija moć američkog naroda'“, zaključio je Mihalkov.

Da bi dodali komentar morate se

Prijaviti

ili

Registrovati