logo

28 Dec 2022

❓DA LI JE KURTI ŽRTVENI JARAC U AMERIČKOM IGROKAZU NA KIM

clock 28 Dec 2022

av-hil1_nn.webp

Nakon što je Kurti zabranio patrijarhu Srpske pravoslavne crkve da poseti Kosovo i Metohiju, oglasio se Kristofer Hil i rekao da Međunarodna zajednica ne osporava pravo srpskog patrijarha da uđe na "Kosovo".

◽ Ambasador Sjedinjenih Američkih Država u Srbiji Kristofer Hil izjavio je da je za srpsku zajednicu važno da može da vidi patrijarha, te da se međunarodna zajednica ne protivi pravu patrijarha Srpske pravoslavne crkve da poseti Kosovo i Metohiju.◽"Mislim da je to nešto osnovno za religijske slobode tamo. Mislim da nećete naći nikoga u međunarodnoj zajednici ko se protivi njegovom pravu da uđe na "Kosovo" i sastane se sa vernicima. To je naš stav i nadam se da se ovo neće ponoviti", rekao je Hil za portal "Nova".

◽ Svako ko je obdaren sposobnošću logičkog razmišljanja odavno je shvatio da je svaki šiptarski režim na KiM pod direktnom kontrolom Amerikanaca, tako da ove kontradiktorne izjave Kurtija i Hila govore da je u toku neka zakulisna igra u kojoj su, svakako, Amerikanci odredili sve uloge.

Vrlo brzo ćemo videti kakva će biti Kurtijeva.

◽ Inače, možemo da vidimo da je u ovom američkom igrokazu Aleksandru Vučiću dodeljena uloga velikog zaštitnika srpskih nacionalnih interesa na KiM. Čovek koji je "raspustio" srpsku državu na KiM, eto sada će da je brani. Sa oreolom koji dobija ovakvom ulogom, lakše će nastaviti varati srpski narod i svakako, lakše će opravdati uvođenje sankcija Rusiji.

Da bi dodali komentar morate se

Prijaviti

ili

Registrovati