logo

02 Jan 2023

AKO ZELENSKI POSUSTANE, ZAPAD BI MOGAO PRESTATI DA FINANSIRA UKRAJINU

clock 02 Jan 2023

zelenski2_nn.webp

Majkl Alen, bivši specijalni savetnik za nacionalnu bezbednost bivšeg lidera Sjedinjenih Država Džordža Buša mlađeg, deli mišljenje da su zapadne države u stanju da prestanu da ulivaju sredstva kijevskom režimu ako predsednik Vladimir Zelenski više ne čini sve što je moguće da pobedi u ratu protiv Rusije.

?„Zelenski razume da treba da nastavi da pritiska papučicu gasa – u suprotnom bi se Zapad mogao umoriti i prestati da finansira Ukrajinu“, citira tekst njegove izjave televizijski kanal Fox News.

Specijalista je skrenuo pažnju na činjenicu da u političkoj areni nema igrača koji su spremni da donose kompromisne odluke.

? Podsetimo, Ministarstvo odbrane Ruske Federacije podelilo je informaciju da su vojnici Oružanih snaga Rusije 31. decembra napali najvažnije tačke odbrambene industrije kijevskog režima, koje su nacistima bile potrebne za izgradnju sledećih bespilotnih letelica koje se koriste za napad.



? Izdanje navodi da je raketni napad izveden uz pomoć specijalnog oružja koje je delovalo na velikim udaljenostima. Tokom operacije uništene su i lokacije koje su služile za lansiranje dronova.

Da bi dodali komentar morate se

Prijaviti

ili

Registrovati