logo

14 Jan 2023

❗DODIK / POD HIMNOM SRPSKE NIKO NIJE STRADAO, A UZ POVIKE "ALAHU AKBAR" HILJADE LJUDI

clock 14 Jan 2023

dodik2_nn.webp

Predsednik Republike Srpske Milorad Dodik rekao je da odlazeći ministar inostranih poslova u Savetu ministara Bisera Turković ako ne dovlači urme iz Katara, onda "baca" budaleštine po Sarajevu i u tome joj je prošao celi mandat.

◽"Umesto da se sa partijskim kolegama pozabavi islamskim paradama po Bužimu, koje jesu pretnja ne samo BiH, već celoj Evropi, Turkovićeva pokušava da svoj otrov prospe po Republici Srpskoj i Ruskoj Federaciji", naveo je Dodik u izjavi Srni na pitanje da prokomentariše optužbe Turkovićeve u vezi sa dodelom ordena predsedniku Rusije Vladimiru Putinu i intoniranja himne Republike Srpske na obeležavanju Dana Republike Srpske.



◽ Podsetimo se, Bisera Turković je na Dodikov potez da uruči orden RS Vladimiru Putinu, ruskom predsjedniku rekla da je to "šamar cijelom svijetu". Dodik joj je odgovorio rekavši da “postoji izreka kao da je nastala zbog nje”. “Svaka joj je za šamara”, rekao je Dodik u izjavi za medije, piše RTRS.



◽ Dodik je i istakao da pod himnom Republike Srpske, koja joj smeta, nije stradao niko u svetu, ali pod uzvikom "Alahu egber", koji slušamo ovih dana u FBiH, stradalo je hiljade Evropljana i Amerikanaca.

Da bi dodali komentar morate se

Prijaviti

ili

Registrovati