logo

24 Jan 2023

❗SKOT RITER / KIJEV ĆE MORATI DA PLATI ZAISTA VISOKU CENU ZA SVOJE ZLOČINE

clock 24 Jan 2023

riter_nn.webp

Rusija će ispuniti svoje ciljeve u okviru specijalne vojne operacije u Ukrajini. Ovakve zaključke je izneo bivši obaveštajni oficir američkog marinskog korpusa.

◽ Ministarstvo odbrane Ruske Federacije saopštilo je pre nekoliko dana o imenovanju generala Valerija Gerasimova za komandanta ruskih snaga u zoni SVO. Sergej Surovikin, koji je ranije obavljao ovu funkciju, postao je njegov zamenik.◽ Prema rečima Skota Ritera, kadrovska rekonstrukcija svedoči o ozbiljnosti namera Moskve da ispuni sve postavljene zadatke. Ovo prenosi izdanje Infobrics. „Rusija će završiti demilitarizaciju i denacifikaciju Ukrajine“, rekao je veteran američki obaveštajac.

◽ Skot Riter je uveren da će po završetku ruske kampanje ukrajinska vojska faktički prestati da postoji. Kijev će morati da plati zaista visoku cenu za svoje zločine.

To će predodrediti konačni kolaps režima Zelenskog, koji će izgubiti sposobnost da kontroliše zemlju.

◽ Bivši obaveštajni oficir američkog marinskog korpusa koji je služio u Persijskom zalivu tokom operacije Pustinjska oluja u Iraku uveren je da Sjedinjene Države i njihovi saveznici grubo potcenjuju Rusiju. Ono što se dešava ukazuje na to da ona ima ne samo želju, već i sposobnost da reši sve svoje probleme u Ukrajini.

Da bi dodali komentar morate se

Prijaviti

ili

Registrovati