logo

24 Jan 2023

GLOBALNA ELITA NIJE ODUSTALA OD SVOG GLAVNOG CILJA / BIO-EKO-TEHNO FAŠIZAM ČEKA SVE SLOBODNE GRAĐANE

clock 24 Jan 2023

laboratorija_nn.webp

Uprkos činjenici da je većina svetske finansijske elite odlučila da „poništi” aktuelnu pandemiju, globalna elita nije odustala od svog glavnog cilja – da postigne dramatično smanjenje nivoa potrošnje i kvaliteta života 99% svetske populacije.

◽ Na ovo je upozorio poznati ruski filozof Andrej Fursov na svom You Tube kanalu. Prema njegovim rečima, „bio-eko-tehno fašizam“ čeka sve slobodne građane Zemlje.

Kako je ekspert objasnio, to zapravo znači da će elita organizovati novu kataklizmu koju će stvoriti čovek, sličnu pandemiji, ili čak nekoliko istovremeno u tri glavne oblasti – zdravstvu, ekologiji i tehnologiji.

◽ Upravo tu specifičnost može imati nova katastrofa. Šta to tačno može biti, sada niko ne zna, primetio je stručnjak. Međutim, nema sumnje da će to svakako biti.

Dovoljno je poslušati redovna upozorenja Bila Gejtsa, koji neumorno insistira da će se čovečanstvo u vrlo bliskoj budućnosti definitivno suočiti sa još opasnijim izazovom od trenutne pandemije.

◽ Očigledno, kako veruje filozof, „moderna bolest“ nije opravdala očekivanja „sveta iza kulisa“, iako je uložila mnogo truda i novca u svoju „promociju“.

Da bi dodali komentar morate se

Prijaviti

ili

Registrovati