logo

30 Jan 2023

KUCNUO JE ČAS - ZAR STVARNO NEKO MISLI DA MOŽE DA SE RODI SRPSKI VLADAR KOJI ĆE DA IZDA KOSOVO

clock 30 Jan 2023

sat_nn.webp

Zar iko na Zapadu zaista misli da će Srbija prihvatiti ovaj smešni, naivni, tupavi, šuplji, besmisleni francusko-nemački plan kojim se od Beograda zahteva da se odrekne Kosova i Metohije ali da se to tako ne zove?

◽ Zar su velike evroatlanske sile toliko izgubile dodir sa realnošću da misle da će sa par stotina tenkova u ukrajinskom blatu pobediti veliku nuklearnu silu Rusiju i da će usput dobiti od Srbije na poklon – nezavisno Kosovo?

◽ Zar neko u Pentagonu, Berlinu, Briselu, Londonu iskreno misli da će Srbi koji su na Kosovu ratovali od 1389.

do 1999. predati obraz i srce svoje državnosti i svog postojanja jer im prete povlačenjem investicija i uvođenjem viza za alpsko skijanje i brčkanje na nekom evropskom moru?

◽ Zar su u Zapadnim analitičkim laboratorijama i centrima odlučivanja zaista toliko skrenuli s pameću da poveruju da će neke petorke, izaslanici i zamenici podvaliti Srbiji neki bedni papirčić kojim će se dati dozvola da lažno Kosovo postane članica Ujedinjenih nacija?

◽ Zar iskreno neki domaći kompradorski političarčići i analitičarčići misle da će država Srbija posle vekova, decenija i godina borbe predati Visoke Dečane, Gračanicu i Pećku Patrijaršiju - Šolcu, Makronu i Eskrobaru po njihovim „genijalnim“ planovima“?



◽ Zar je neko toliko operisan od realnosti da očekuje da će baš on politički profitirati, dobiti glasove, iskoristiti šansu, omirisati slast vlasti ukoliko država kapitulira pred bezumnim i apsolutno neprihvatljivim ultimatumom?

⚡Kucnuo je čas...

Ceo tekst / https://sputnikportal.rs/20230129/kucnuo-je-cas-zar-stvarno-neko-misli-da-moze-da-se-rodi-srpski-vladar-koji-ce-da-izda-kosovo-1150117732.html ?

user-image

Zoran

clock 2023-01-30 12:00:00

Odličan text!

Da bi dodali komentar morate se

Prijaviti

ili

Registrovati