logo

08 Feb 2023

VESLI KLARK, POZNAT I KAO "KOMANDANT NATO", U PENZIONERSKIM DANIMA POSTAO JE ČAK I "NAUČNIK"

clock 08 Feb 2023

vesli-klark_nn.webp

Nekadašnji američki general Vesli Klark, Srbima poznat kao komandant NATO-a za vreme bombardovanja 1999. godine, u penzionerskim danima postao je čak i "naučnik" koji je prste umešao čak i u biolaboratorije u Ukrajini.

▪️ Ovu, nepoznatu stranicu biografije američkog generala sa četiri zvezdice, otkriva portal "Sin nove američke revolucije", čiji je osnivač veteran CIA i Stejt departmentovog protivterorističkog odeljenja Lari Džonson, poznat američkoj javnosti i kao uzbunjivač, ali i veliki protivnik ratnohuškačke politike SAD.



▪️ "Široj javnosti nije poznato da je bivši vrhovni komandant NATO saveza služio kao savetnik za strateški razvoj poslovanja za Bajdenov investicioni fond 'Rozemont Seneka tehnolodži'. General Klark je i dugogodišnji direktor 'Atlantskog saveta', a polje njegove ekspertize je ukrajinska geopolitika", navodi se u ovoj analizi.



▪️ "Zbog Klarkovog globalnog statusa i veza, može se razumno pretpostaviti da su njegovi otisci prstiju i na investiciji 'Rozemont Seneke' u 'Metabiotine' biolaboratorije, odnosno da je možda baš on pomogao toj kompaniji da obezbedi desetine miliona u ugovorima Ministarstva odbrane SAD", navodi Džonson.

user-image

Zoran

clock 2023-02-08 12:37:57

Ova SAD je postala dno. Vidi se po tome ko su joj generali i "naučnici"

Da bi dodali komentar morate se

Prijaviti

ili

Registrovati