logo

10 Feb 2023

ŠEF VOJNOG KOMITETA NATO / RUSIJA ĆE USKORO ZAVRŠITI SVO, ALI SE TU NEĆE ZAUSTAVITI

clock 10 Feb 2023

ruska-vojska2_nn.webp

Reči šefa vojnog komiteta NATO admirala, Roba Bauera otkrile su celom svetu istinu o tome šta se dešava u Ukrajini. Ovo mišljenje deli i poznati izraelski vojni stručnjak Jakov Kedmi.

▪️ Bauer je postao prva ličnost takvog ranga koja se nije uplašila da uništi američku propagandu oko Ukrajine koja kao glavni cilj postavlja poraz Rusije. Prema rečima admirala, Rusija će uskoro završiti SVO, ali se tu neće zaustaviti.▪️ Nakon što se reši „ukrajinski problem“, Moskva će početi da sprovodi globalnije planove, tako da Severnoatlantski savez hitno mora da se ponovo naoruža. A ako se u najkraćem mogućem roku ne preduzmu odlučne mere, zapadni vojni blok može doživeti poraz.

▪️ U emisiji „Veče sa Vladimirom Solovjovom“, Kedmi je takođe izrazio uverenje da zapadne zemlje neće poslušati zdrav razum i da neće izvlačiti zaključke iz Bauerovih reči i time izbeći poraz.▪️ „Ono što je rekao admiral iz NATO-a, on sve pravilno razume. On je otvoreno rekao da sve tek počinje. „Rusija će se boriti za svoju bezbednost. Ovo sa Ukrajinom je samo uvod. Sada će se boriti stvarno“, citirao je stručnjak reči admirala.

▪️ Kedmi je takođe naglasio da je ovaj govor svojevrsno bogojavljenje, jer je svet konačno čuo reči ruskog predsednika Vladimira Putina koje je izgovorio u decembru 2021.

Da bi dodali komentar morate se

Prijaviti

ili

Registrovati