logo

16 Feb 2023

AKO RUSIJA KRENE U RAT SA NATO-OM, KRENUĆE OD LONDONA

clock 16 Feb 2023

cunami_nn.webp

Tokom nastupa na ruskoj državnoj televiziji, poslanik i bivši ruski vojni general, Andrej Guruljov, govorio je o prvim ciljevima ako Rusija krene u rat sa NATO-om.

▪️ On je počeo tako, što je opisao napade na sve svemirske satelite i raketne odbrambene sisteme bilo koje zemlje članice NATO-a, ali je posebno opisao napad na London.

▪️ „Uništićemo celu grupu neprijateljskih svemirskih satelita tokom prve vazdušne operacije“, počeo je Guruljov svoje primedbe. „Nikoga neće biti briga da li su Amerikanci ili Britanci, sve bismo ih videli kao NATO.

▪️ Svakako nećemo krenuti od Varšave, Pariza ili Berlina. Prvi će biti pogođen London.

Kristalno je jasno, da pretnja svetu dolazi od Anglosaksonaca“, rekao je Guruljov.

▪️ On je dodao, da će prvi napadi Rusije takođe imati za cilj uništavanje kritično važnih lokacija, kako bi se prekinulo i imobiliziralo snabdevanje energijom zapadne Evrope.

▪️ „Videću šta će SAD reći zapadnoj Evropi kada nastave borbu na hladnoći, bez hrane i struje“, rekao je Guruljov. „Pitam se kako će uspeti da ostanu po strani.

▪️ Guruljov je završio rečima: „Ovo je grub plan, a ja namerno izostavljam određene momente, jer se o njima ne govori na televiziji. Ovo nije prvi put da Guruljov aludira na rat između Rusije i NATO-a.

▪️ Tokom gostovanja u emisiji „Veče sa Vladimirom Solovjevom“, on je rekao, da je ruska vojska spremna za „veliki kolosalni rat“ sa NATO-om, istakavši, da je Zapad „povukao svoj potez“ isporučivši Ukrajini oružje za borbu, protiv ruskih snaga.▪️ „Sada je red na nas. Kako ćemo odgovoriti na ove izazove? Trebalo bi da odgovorimo na isti način.“ Guruljov je rekao, da ruskim snagama ostaje još veći deo Ukrajine da pokori, pre nego što se njene snage pomere dovoljno daleko na zapad, da stignu do granice Ukrajine sa Poljskom.

▪️ On je dodao, da se ruska vojna proizvodnja povećava, i kada ruske trupe stignu do zapadne ivice Ukrajine- „ Onda moramo razmotriti svaku opciju do velikog kolosalnog rata, i da budemo spremni za to“. „Da li smo spremni?“ dodao je Guruljov. „Mi smo spremni.“

Da bi dodali komentar morate se

Prijaviti

ili

Registrovati