logo

28 Aug 2022

‼️ SRBIJI JE UPRAVO ISPORUČEN NAJMONSTRUOZNIJI ZAHTEV AMERIKE: POČINJE OPERACIJA NA OTVORENOJ DUŠI

clock 28 Aug 2022

av-eskobar_nn.webp

Konačno je zvanična Amerika saopštila Beogradu šta se od njega zahteva. Neophodno je da Srbi zaborave da je „Kosovo Srbija“ i da pređu na krilaticu da su „Kosovo i Srbija – Evropa“.

❗️To nam je decidno i doslovce, kao misteriozni negativac u holivudskim B filmovima apokalipse, usred naše zemlje poručio specijalni američki izaslanik za Zapadni Balkan Gabrijel Eskobar.
❗️ Znači, ovde se više ne radi o politici, međunarodnom pravu, geostrategiji, diplomatiji, potrazi za konkretnim rešenjima suživota Srba i Albanaca, iznalaženju kompromisa kako bi se sprečio sukob.



Ulazimo u polje naučne fantastike, postmodernog medicinskog inženjeringa sa ciljem da se jednom narodu izvrši totalna evroatlanska lobotomija mozga, amputacija genetskog zapisa i da se kolektivno izbriše sećanje.

⁉️ Monstruozni predlog Vašingtona više ne podrazumeva čak da se naša država samo odrekne svog Kosova, već da sprži i uništi svest i podsvest, da je ta zemlja nacionalnog postanja ikada i pripadala Srbiji.

❗️Morbidni zahtev Gabrijela Eskobara, koji je on kao američki gost saopštio svojim domaćinima u Beogradu, je da Srbi postanu Frankeštajn 21.

veka koji će sam sebi iščupati iz lobanje i srca sećanje, ljubav i veru prema Gračanici, Visokim Dečanima, Pećkoj patrijaršiji, Zočištu, Deviču, Banjskoj...
Više... https://sputnikportal.rs/20220827/srbiji-je-upravo-isporucen-najmonstruozniji-zahtev-amerike-pocinje-operacija-na-otvorenoj-dusi-1141746999.html ?

Da bi dodali komentar morate se

Prijaviti

ili

Registrovati