logo

01 Sep 2022

❗VASILIJ KOLTAŠOV: OVA INFORMACIJA ĆE NESUMNJIVO BITI OBELODANJENA...

clock 01 Sep 2022

bajden1_nn.webp

Sjedinjene Američke Države su oprezne u objavljivanju činjenica, koje svedoče o nehumanim akcijama ukrajinskog nacionalističkog puka Azov * (terorističke organizacije zabranjene u Ruskoj Federaciji) pre suđenja ratnim zločincima, saopštila je ruska ambasada u Sjedinjenim Državama.
Politikolog Vasilij Koltašov, otkrio je, da li je obelodanjivanje informacija o aktivnostima SAD u Ukrajini neizbežno.

„Sve ove informacije će nesumnjivo biti obelodanjene, SAD nemaju šanse da bilo šta prikriju. Štaviše, informacije o njihovim aktivnostima u biolaboratorijama biće obelodanjene, objavljene i predstavljene celom svetu. Prva informativna saopštenja su već dostupna ovde preko Ministarstva odbrane, već ima novinarskih materijala, dosta smelih i zanimljivih.Sve ovo svedoči o tome da su SAD sprovodile krajnje radikalne i destruktivne aktivnosti u Ukrajini. Stvorili su totalitarno društvo, u kome ili si fan kijevskog režima, ili moraš da umreš. Ova formacija je terorisala stanovništvo Male Rusije.

Sjedinjene Države su uključene u stvaranje ove strukture, i mnoge druge uz podršku kijevskog režima, koji je i sam teroristički, i kao takav će nesumnjivo biti prepoznat, prvo na našem, a kasnije i na međunarodnom nivou. Zelenski ne može da se sakrije, a SAD će izgubiti pozicije u svetu, pre svega reputacione.

Sada su zabrinuti zbog dve stvari. Prvi je pozicija dolara i američkog finansijskog sistema. Oni ne bi želeli da ceo svet shvati nepovratnost američkog bankrota, i uništenja njihovog finansijskog sistema.

Amerika želi da zadrži veru u dolar, a samim tim i da podigne ključnu stopu.

Drugi je politički ugled. Ne žele da budu bespomoćni bivši hegemon koji se oslanja samo na agresiju i teror, i sve to širi po Evropi. Oni su zbog toga veoma zabrinuti, jer će na pozadini razaranja finansijskog sistema, reakcija ostatka sveta na američke aktivnosti u Ukrajini biti mnogo smelija.

Napomenimo, da je u periodu relativne finansijske stabilnosti Sjedinjenih Država, svet malo obraćao pažnju na njihove terorističke aktivnosti u Latinskoj Americi. Bilo je relativno malo gneva, zbog njihovih akcija na Bliskom istoku. Nije se smatralo dobrim što preduzimaju ove korake, ali ništa se nije moglo učiniti, jer su SAD svetski finansijski centar. ❗Pa, više neće biti tako“.

Da bi dodali komentar morate se

Prijaviti

ili

Registrovati