logo

09 Sep 2022

❗VUČIĆ: ALBANCI UZ PODRŠKU KVINTE POKUŠAVAJU DA TIHO ZAUZMU SEVER KOSOVA

clock 09 Sep 2022

av9_nn.webp

Predsednik Srbije Aleksandar Vučić saopštio je da dobijamo dodatne loše vesti s Kosova i da Albanci pokušavaju da tiho zauzmu sever južne srpske pokrajine uz podršku velikih evropskih sila.

"Albanci pokušavaju da ispod žita i očigledno uz podršku velikih evropskih sila, Kvinte u celini, da tiho zauzmu i okupiraju sever Kosova i Metohije.

Naime danas je njihov takozvani ministar unutrašnjih poslova saopštio da u potpunosti kontrolišu jezero Gazivode, što bi značilo novo kršenje Briselskog sporazuma jer po Briselskom sporazumu policija na severu mora da pripada Direktoratu Severa, Srbi moraju da budu tu. Njih briga za to", rekao je Vučić u Požarevcu i dodao:

"Iako zamolite ljude u Briselu utičite na te ljude da ne preduzimaju više ništa protiv srpskog naroda oni vam kažu “da, sve je u redu”, a onda bude i gore.

Upozoravam i jedne idruge da to više ne rade. Srpski narod ni nasilje ni kršenje međuanrodnog prava neće da toleriše. To je moje upozorenje onima koji sutra dolaze u Beograd i svima drugima. Što ste se igrali, igrali ste se".

Da bi dodali komentar morate se

Prijaviti

ili

Registrovati