logo

31 Mar 2024

DODIK O PLANU NJEGOVOG HAPŠENJA: BRITANCI POKUŠAVAJU DA UBACE SVOJE JEDINICE

clock 31 Mar 2024

britanska-vojska1_nn.webp

Predsednik Republike Srpske Milorad Dodik je rekao da je problem Republike Srpske sa Zapadom to što se Srpska više od 20 godina bori protiv njihovog nastojanja da sruše Dejtonski mirovni sporazum

Predsednik Republike Srpske Milorad Dodik izjavio je da je dobio upozorenje o nameri njegovog hapšenja, iako je nejasan razlog za takvo postupanje - da li je to sa namerom njegovog političkog sklanjanja ili destabilizacije situacije.

"Mi znamo da Britanci pokušavaju da ubace svoje jedinice koje šetaju po svetu, a tog dana rečeno mi je, navodno u najboljoj nameri, a znajući ko je čovek i odakle dolazi i da je čak poslat to da uradi, da bi bilo najbolje ako se to desi da ne pružamo otpor, jer oni imaju nalog da pucaju.

Šta sad, treba da se prepadnem ili da kažem Izvinite, a gde je adresa na koju treba da da se javim, gde da dođem, da ne morate vi da dolazite po mene", rekao je Dodik za TV Prva.

On kaže da je "nešto potpuno izbačeno iz konteksta, zbog nervoze oko Ukrajine i izbora u Americi".

"Oni se bave nama, odlučuju o ljudima na Balkanu, a ne pričaju sa njima", rekao je Dodik.


On je rekao da je problem Republike Srpske sa Zapadom to što se Srpska više od 20 godina bori protiv njihovog nastojanja da sruše Dejtonski mirovni sporazum.

Dodik je rekao i da Zapad nastavlja s pričom o navodnoj krivici Srba, ali da srpski narod egzistira uprkos svemu što su stranci učinili da Republika Srpska nestane.

RTRS

Da bi dodali komentar morate se

Prijaviti

ili

Registrovati