logo

02 Apr 2024

DODIK REKAO ZA VUKANOVUĆA DA JE KLOVN I KORISNI IDIOT

clock 02 Apr 2024

dodik2_nn.webp

Predsednik Republike Srpske Milorad Dodik rekao je da je zadatak lidera Liste za pravdu i red Nebojše Vukanovića da galamom zaustavi sve što je korisno za Republiku Srpsku.

"Nebojša Vukanović je politički klovn i korisni idiot. Tako tvrdi američka obavještajna zajednica. Nije on taj kapacitet, ali i Amerikancima treba korisni idiot, bar da riče", naglasio je Dodik u objavi na X.

Dodik je istakao da Vukanović ima svu slobodu za svoje performanse, kojima nastoji nešto da blokira i da plasira američke laži.

Dodao je da je Srpska stabilna i da je glavni zadatak vlasti je da osigura da se svaka osoba osjeća bezbedno. Naveo je da institucije to garantuju svima, pa tako i Vukanoviću.

"Ako se već upustio u priču da se politički obračunava s nekim ko je za Srpsku nešto napravio, trebalo bi da podnese da čuje i malo istine u NSRS ili na bilo kom drugom mestu. U svakom slučaju, njegovo pravo da politički deluje nikada nije bilo ugroženo ili dovedeno u pitanje, ali njegove namere i ciljevi su da zgadi sve i za tuđe interese ruši Republiku Srpsku", rekao je Dodik.


Dodik je dodao da je Vukanović neko ko šuruje sa strancima protiv svoje zemlje, Republike Srpske, samo da bi se dočepao pozicije.

"I u tom šurovanju neki su, poput Vukanovića, dospeli, ni manje ni više, do uloge korisnih idiota. Ili, kako to Ameri kažu, korisnih budala", zaključio je Dodik.

Da bi dodali komentar morate se

Prijaviti

ili

Registrovati