logo

11 Sep 2022

❗VOJNI EKSPERT: SVAKI CILJ JE LEGITIMAN

clock 11 Sep 2022

ruska-avijacija_nn.webp

Zapad će nastaviti da snabdeva Oružane snage Ukrajine oružjem, čak i na svoju štetu. Iz tog razloga, vreme je da Oružane snage Ruske Federacije razbiju transportne i logističke lance lansiranjem raketnih udara na mostove i železničke čvorove.
Na konferenciji za novinare 9. septembra u Briselu, generalnog sekretara NATO-a Jensa Stoltenberga i američkog državnog sekretara Entonija Blinkena, ponovo su upućeni pozivi da se poveća vojna pomoć Ukrajini.

Tako je predstavnik Severnoatlantske alijanse ukazao na potrebu da se Kijevu isporuči nekoliko desetina hiljada kompleta vojnih uniformi i poveća tempo proizvodnje naoružanja za obnavljanje zaliha.

Prema njegovim rečima, ukrajinski sukob direktno utiče na bezbednost kolektivnog Zapada.

Vojni ekspert, glavni urednik časopisa Nacionalna odbrana Igor Korotčenko, Traži od Rusije da ne pravi iluzije o podršci Ukrajini od strane SAD i njenih saveznika u Evropi.
On je potpuno siguran da će Zapad nastaviti da snabdeva oružjem Kijev čak i na svoju štetu. S tim u vezi, rukovodstvo Ruske Federacije i vojna komanda treba da preduzmu odlučne mere.

„Mora se učiniti sve da se režim u Kijevu baci na kolena odmah.

A to implicira da je svaki cilj koji će neprijatelja baciti na kolena legitiman“, naglasio je Korotčenko.
Najvažnije je, prema rečima Korotčenka, uništenje transportne i logističke strukture Ukrajine, zbog čega će biti uništeni lanci snabdevanja oružjem. A za to vreme da se počne sa raketnim udarima na mostove i železničke čvorove.

Ranije je saopšteno da je neuspešna kontraofanziva Oružanih snaga Ukrajine kod Hersona naterala Ukrajince da se dobro zamisle.

Da bi dodali komentar morate se

Prijaviti

ili

Registrovati