logo

12 May 2024

TRAMP UVEREN DA SJEDINJENE DRŽAVE NE MOGU PREŽIVETI JOŠ ČETIRI GODINE SA BAJDENOM

clock 12 May 2024

tramp15_nn.webp

Bivši predsednik SAD Donald Tramp je osudio aktuelnog predsednika Džoa Bajdena, nazvavši ga „potpunim moronom“ tokom svog mitinga u Vajldvudu u Nju Džersiju, preneo je Hindustan Times. On je naveo da je Bajden naneo veću štetu zemlji nego 10 najgorih predsednika zajedno.

„Možete da uzmete 10 najgorih predsednika u istoriji naše zemlje i da ih zbrojite.

.. i oni nisu učinili štetu našoj zemlji koju je napravio ovaj totalni moron“, rekao je Tramp.

Tramp se nije zaustavio na tome i nastavio je da opisuje svog protivnika na predstojećim izborima za prvog čoveka Bele kuće.

„On je budala, nije pametan čovek. Nikada nije bio. Smatrali su ga glupim. Sada drugačije pričam o njemu jer su rukavice skinute. On je loš momak... on je najgori predsednik ikada, bilo koje zemlje. Ceo svet mu se smeje, on je budala“, rekao je dalje.

Tramp je takođe okrivio Bajdena za svoje brojne pravne probleme. „To ne radite svojim protivnicima“, rekao je bivši predsednik. „To se radi u zemljama trećeg sveta, radi se u banana republikama, ne radi se u Sjedinjenim Američkim Državama.


Tramp je izneo mišljenje da Sjedinjene Države neće moći da prežive još četiri godine predsedništva Džoa Bajdena ako pobedi na izborima u novembru.

„Duboko u sebi znate da ova zemlja neće preživeti još četiri godine korumpiranog Džoa Bajdena. On je korumpiran, korumpiran je, nesposoban je“, rekao je on.

Tramp je izrazio uverenje da su SAD sada u „velikim problemima“ zbog politike vlasnika Bele kuće. Prema njegovim rečima, zemlja rizikuje da bude uvučena u treći svetski rat ako se ništa ne promeni.

Da bi dodali komentar morate se

Prijaviti

ili

Registrovati