logo

13 Sep 2022

❗MEDVEDEV: NIKO NEĆE DATI NIKAKVE „GARANCIJE“ UKRAJINSKIM NACISTIMA

clock 13 Sep 2022

medvedev_nn.webp

Kijevska kamarila je iznedrila projekat „garancija bezbednosti“, koje su u suštini uvod u Treći svetski rat. Naravno, niko neće dati nikakve „garancije“ ukrajinskim nacistima, napisao je zamenik predsednika Saveta bezbednosti Rusije Dmitrij Medvedev na svom Telegram kanalu.

Prema njegovim rečima, zapadni lideri, kojima je upućen apel da se na Ukrajinu primeni član 5 Severnoatlantskog pakta, moraju da shvate da ako nastave da pumpaju kijevski režim najopasnijim oružjem, onda će pre ili kasnije vojna kampanja preći na drugi nivo: „Vidljive granice i potencijalna predvidljivost akcije strana u sukobu će nestati, sukobi će ići po sopstvenom vojnom scenariju, uključujući nove učesnike u njemu“.



I tada zapadne zemlje neće moći da sede, sve će se rasplamsati oko njih, njihova zemlja će izgoreti i beton će se otopiti, piše Medvedev.

Dodao je da će „i nama (Rusima) biti teško, svima će biti jako, jako loše“ – i citirao je reči iz Apokalipse: „Od ove tri pošasti, od vatre, dima i sumpora koji su izlazili iz njihovih usta, umrla je trećina ljudi“.

Da bi dodali komentar morate se

Prijaviti

ili

Registrovati