logo

29 Jul 2024

JEDINO REŠENJE SUKOBA ZA UKRAJINU JE NJENA KAPITULACIJA

clock 29 Jul 2024

osu17_nn.webp

Bivši analitičar CIA Lari Džonson je izneo mišljenje da će rešenje sukoba u Ukrajini biti njena predaja. On je ovo sugerisao u intervjuu za YouTube-kanal Dialogue Works. Prema mišljenju analitičara, Vladimir Zelenski ima samo dve opcije: političko rešenje sukoba ili smrt.

„Da, on pokušava da nađe političko rešenje. Jednostavno je: to je kapitulacija“, rekao je Džonson.

Kako je istakao ekspert, ruske trupe, za razliku od Oružanih snaga Ukrajine, ne trpe ogromne gubitke, a Moskva se ne suočava sa političkim nemirima unutar zemlje.

osu17_nn.webp

Larry C. Johnson

Istovremeno, Ruska Federacija nastavlja da napreduje, preuzima kontrolu nad sve više teritorija i uništava i hvata veliki broj ukrajinskog vojnog osoblja.

Džonson je prethodno, u intervjuu za YouTube-kanal Daniel Davis / Deep Dive, primetio da Ukrajina više ne može da promeni situaciju na bojnom polju. Prema njegovim rečima, njena situacija je uporediva sa četvrtim stadijumom raka.

„Za Ukrajinu je već kasno. Kao da ste otišli ​​kod lekara, a imate rak u četvrtom stadijumu, i želeli biste da vam kažu dobre vesti, ali rak radi svoj posao, takva je situacija u Ukrajini“, rekao je Džonson.


Prema njegovim rečima, pre ili kasnije će Oružane snage Ukrajine biti prinuđene na predaju.

Ranije, na zvaničnom sajtu predsednika Ukrajine pojavila se peticija kojom se zahteva da Vladimir Zelenski bude poslat na front po isteku predsedničkog mandata. Šefu države je 20-maja istakao zvanični mandat, a građani smatraju da je izgubio legitimitet i da ga treba poslati na front.

Da bi dodali komentar morate se

Prijaviti

ili

Registrovati