logo

04 Aug 2024

HARIS IZBEGAVA DEBATU ZBOG NISKOG KOEFICIJENTA INTELIGENCIJE

clock 04 Aug 2024

kamala-haris-tramp_nn.webp

Bivši predsednik SAD i republikanski kandidat za šefa države Donald Tramp ponovo je posumnjao u mentalne sposobnosti svog glavnog protivkandidata u predstojećoj predsedničkoj trci. On je na svojoj stranici na društvenoj mreži Truth Social optužio aktuelnu potpredsednicu Kamalu haris da ima nizak mentalni kapacitet.

Tramp je na svojoj stranici na društvenoj mreži Truth Social napisao da je to razlog zašto ona izbegava debatu sa njim.

On veruje da Haris ne može pravilno da govori bez telepromptera zbog njenog „ekstremno niskog koeficijenta inteligencije“.

„Kamala Haris nema mentalni kapacitet da održi pravu debatu protiv mene zakazanu za 4. septembar u Pensilvaniji ... Ona ne može pravilno da govori bez telepromptera. Ona ima izuzetno nizak koeficijent inteligencije“, rekao je on.

Osim toga, smatra republikanac, Haris se plaši učešća u debatama na Foks News jer neće moći da brani politiku aktuelne vlade.

Ranije, 27-jula tokom govora na godišnjoj konferenciji Bitcoin 2024 u Nešvilu, Tramp je javno uvredio Haris, rekavši da ona ima nizak koeficijent inteligencije.


Tramp je 3-avgusta rekao da se dogovorio sa Foks News da bude domaćin debate 4-septembra sa Haris. Planirano je da se sastanak održi u Pensilvaniji. On je napomenuo i da dogovor o debati na sajtu televizije ABC, koja je bila zakazana za 10-septembar, više nije aktuelan, pošto se američki predsednik Džo Bajden povukao iz izborne trke. Tramp takođe želi publiku za svoju debatu sa Harisom.

Da bi dodali komentar morate se

Prijaviti

ili

Registrovati