logo

17 Sep 2022

⁉️ VEROVALI ILI NE: EVROPRAJD ODOBREN

clock 17 Sep 2022

europride5_nn.webp

Goran Miletić kaže da je MUP zabranio planiranu šetnju od skupštine Srbije do Kalemegdana, a u međuvremenu je odobrena šetnja od Ustavnog suda do Tašmajdana.
Jedan od organizatora „Evroprajda 2022“ Goran Miletić izjavio je da je MUP zabranio planiranu šetnju od skupštine Srbije do Kalemegdana, a da je, kako tvrdi, u međuvremenu odobrena šetnja od Ustavnog suda do Tašmajdana.Miletić je za agenciju Beta rekao da će u 17 časova ispred Ustavnog suda Srbije biti održan protest pripadnika LGBT populacije, a da će posle toga biti organizovana šetnja do stadiona na Tašmajdanu gde će biti održan koncert.
Prema njegovim rečima, saopštenje MUP-a u kome se navodi da danas neće biti održane nedozvoljene šetnje, pogrešno je protumačeno.„Mi smo MUP-u prijavili šetnju novom trasom od Ustavnog suda do Tašmajdana i dobili saglasnost za taj predlog. Očekujem da će svi učesnici Parade ponosa biti bezbedni i da će uz asistenciju policije sve proteći u najboljem redu”, rekao je Miletić i dodao da „Evroprajdu“ prisustvuje oko 1.000 ljudi iz inostranstva.

Da bi dodali komentar morate se

Prijaviti

ili

Registrovati