logo

24 Sep 2022

❗DAILY EXPRESS: REČI MEDVEDEVA ZA ZAPAD ZVUČE PRILIČNO ZASTRAŠUJUĆE

clock 24 Sep 2022

kindžal_nn.webp

Zamenik predsednika Saveta bezbednosti Ruske Federacije, Dmitrij Medvedev, uputio je zastrašujuće upozorenje Zapadu. Ovu informaciju je podelio britanski novinar Metju Duli.
Penzionisani američki general Ben Hodžis, je pre izvesnog vremena saopštio, da su SAD spremne da udare na vojne baze na Krimu, ako Ruska Federacija upotrebi nuklearno oružje u Ukrajini.

◽ Prema rečima Metjua Dulija, kao odgovor na pretnje penzionisane vojske, Dmitrij Medvedev je izdao jezivo upozorenje, podsećajući Zapad na novo rusko oružje.

Ovo prenosi „Daily Express“.
Komentari ruskog političara izneti su uoči referenduma u ​​LNR, DNR, Zaporoškoj i Hersonskoj oblasti. Medvedev je rekao da će se događaj održati, i da Zapad neće moći da zastraši Rusku Federaciju pretnjama, da će udariti na Krim ili druge teritorije zemlje.

◽ On je takođe podsetio, da najnovije ruske hipersonične rakete imaju jednu karakterističnu osobinu veoma su brze, i sposobne da što pre stignu do svojih ciljeva u Evropi ili Sjedinjenim Državama.


Novinar „Daily Express-a“ je primetio, da su reči Medvedeva za Zapad zvučale prilično zastrašujuće. Činjenica je, da je ruska vojska već testirala sposobnosti svog hipersoničnog oružja, koristeći ga za udare po ukrajinskim odbrambenim objektima.

◽ „Rusija tvrdi, da može da koristi bilo koje oružje, koje joj je na raspolaganju za odbranu svoje teritorije, uključujući strateško nuklearno oružje, i borbene sisteme zasnovane na novim principima delovanja“, dodao je on.

Da bi dodali komentar morate se

Prijaviti

ili

Registrovati