logo

25 Sep 2022

VULIN ODGOVORIO HRVATSKOM PREDSEDNIKU

clock 25 Sep 2022

vulin_nn.webp

Ministar unutrašnjih poslova Srbije Aleksandar Vulin izjavio je danas da Srbija, dok je vodi predsednik Aleksandar Vučić, neće prestati da traži pravdu za pobijenu srpsku decu, reagujući na kritike predsednika Hrvatske Zorana Milanovića povodom izjave predsednika Vučića o srpskoj deci stradaloj na Petrovačkoj cesti.

◽ Zato što je hrvatska politika prema Srbima mešavina kompleksa i loših namera, između hrvatske levice i desnice nema nikakve razlike kada je u pitanju odnos prema Srbiji i srpskim žrtvama.

Kada se Milanović pred veteranima hvalio bliskim rođacima pripadnicima ustaškog pokreta, bio je iskren, baš kao što iskreno mrzi i Vučića i Srbiju. Reći da je „to sa pobijenom srpskom decom, postalo nepodnošljivo gadljivo" može da kaže samo ustaša.

◽ Dok Vučić vodi Srbiju, nećemo prestati da tražimo pravdu za našu pobijenu decu, nama su ona vredna istine i pravde, a ustaše neka nastave da prete blokiranjem ulaska Srbije u Evropsku uniju i neka se drže svog obećanja, da bar jednom urade nešto dobro za Srbiju.

Evropska unija u kojoj odlučuju ustaše nije mesto za Srbiju, izjavio je ministar unutrašnjih poslova Srbije Aleksandar Vulin.

Da bi dodali komentar morate se

Prijaviti

ili

Registrovati