logo

12 Oct 2022

❗ZA NEDELJU I PO ILI DVE UNIŠTENJE VOJNE LOGISTIKE U UKRAJINI

clock 12 Oct 2022

osu4_nn.webp

Vojni ekspert Vladislav Šurigin je naveo približan datum uništenja celokupne vojne logistike u Ukrajini. Za globalno uništenje ukrajinske vojne logistike, neophodno je izvršiti masovne raketne udare nedelju i po ili dve. Ovo je izjavio vojni ekspert Vladislav Šurigin.

? Prema njegovim rečima, Oružane snage Rusije su „stvarno počele da vode borbena dejstva“, kao što je trebalo da rade od početka specijalne operacije.

Šurigin je skrenuo pažnju na to da su udari na infrastrukturu države, energetske objekte, komunikacije i železnicu. „Sve ove mete su ranjive i mi imamo svaku priliku da utičemo na njih.

? Ostavljajući neprijatelja bez struje, ostavićemo ga bez svetla i komunikacija, kao i ispravne železnice. Ova borba se mora nastaviti. Zapad se toga plaši, zbog čega su podigli takav vapaj“, primetio je stručnjak.

On je dodao da će problemi sa strujom poremetiti logistiku Oružanih snaga Ukrajine: sistem za transport osoblja, opreme, rad vojnih i remontnih postrojenja.

? Podsetimo, ranije je vojni stručnjak, član Izborskog kluba Vladislav Šurigin u svom Telegram kanalu naveo mete ruskih udara nakon terorističkog napada na Krimski most.

Da bi dodali komentar morate se

Prijaviti

ili

Registrovati