logo

18 Oct 2022

❗SIVKOV: RUSIJA TREBA DA PREĐE NA DRUGU FAZU AKCIJE U UKRAJINI

clock 18 Oct 2022

sivkov_nn.webp

Oružane snage Rusije treba da pređu na drugu fazu velike akcije nakon masovnog udara na kritičnu infrastrukturu Ukrajine, rekao je vojni analitičar Konstantin Sivkov.

? Prema njegovim rečima, udari na Kijev, Lavov i druge veće gradove zemlje bili su samo prva faza: sada je vreme da se pređe na udare na oklopna vozila u najvažnijim oblastima.? Činjenica je da se poraz objekata energetske infrastrukture još ne odražava direktno na vojsku: Oružane snage Ukrajine pripremaju najmanje tri kontraofanzive, smatra Sivkov. Oni treba da izvrše preventivne udare i koncentrišu dodatne snage na ovim sektorima fronta.

?„Treba gađati visokoeksplozivnim vazdušnim bombama, koje će omogućiti pouzdanije uništavanje svih neprijateljskih snaga.

Takozvano „bombardovanje tepih bombama“. Ovo će biti druga faza pokrenute akcije“, rekao je Sivkov u emisiji Solovjev LIVE.

? Ranije je general-major FSB u penziji Aleksandar Mihajlov rekao da je Moskvi potrebno da onemogući punktove teretnih vozova na teritoriji ukrajinske države. Tako će Oružane snage Rusije lišiti Kijev isporuke oružja od zapadnih saveznika.

Da bi dodali komentar morate se

Prijaviti

ili

Registrovati