logo

15 Nov 2022

❗SATANOVSKI: „SADA JE BAREM JASNO ŠTA TREBA DA SE URADI“

clock 15 Nov 2022

satanovski_nn.webp

Šef strateške komande SAD, Čarls Ričard, nazvao je rat u Ukrajini „zagrevanjem pred veliki rat“. Politički analitičar Jevgenij Satanovski, se s tim u vezi, obratio Rusima sa preporukom.

? Kako je primetio Jevgenij Satanovski, konkretna je i definitivna izjava američkog admirala, komandanta nuklearnih snaga SAD, Čarlsa Ričarda, da je rat u Ukrajini samo zagrevanje pred veliki rat. Portparol Pentagona je gotovo otvoreno rekao, da će Amerika ionako izazvati nuklearni rat- protiv Rusije, Kine, ili protiv Rusa i Kineza istovremeno.?„Sada je barem jasno šta treba da se uradi, i to ne vladi ili vojsci, koji to već sigurno znaju, već građanima“, napisao je Satanovski na svom „Telegram“ kanalu. On je savetovao Ruse da se ne opterećuju lošim prognozama, već da se bave nekim pozitivnim stvarima. Ovo će pomoći, da negativne informacije pretvore u pozitivne emocije.

? Na primer, stručnjak preporučuje sastanak i razgovor sa rođacima, prijateljima, gledanje filma, odlazak u muzej, zoološki vrt ili negde drugde.

Sve dok je osoba zauzeta hitnim stvarima i brigom za druge, moći će da preživi trenutnu oluju negativnih informacija, nagovestio je Jevgenij Satanovski.

?„A tamo, šta bude, biće. Možda se to i ne dogodi. Nikad se ne zna, kakvu će američki admirali, glupost da izlanu“, dodao je stručnjak.

Da bi dodali komentar morate se

Prijaviti

ili

Registrovati