logo

20 Nov 2022

❗MEDVEDEV: AMERIKA JE UVEK NAPUŠTALA SVOJE PRIJATELJE

clock 20 Nov 2022

medvedev_nn.webp

Amerika će pre ili kasnije prestati da pomaže Kijevu, jer je Amerika uvek napuštala svoje prijatelje, smatra zamenik predsednika Saveta federacije Rusije Dmitrij Medvedev.

◽„Obični Amerikanci postepeno će početi da se okreću stvarnosti. Taj efekat će se gomilati sve dok Kongres ne obustavi nepromišljenu podršku nacionalističkog režima u Ukrajini“, rekao je Medvedev.



◽ Istovremeno je podsetio da američki kongresmeni traže da se proveri gde je završio ogroman novac koji je poslat kao pomoć Ukrajini. „Počelo je… Tema novca izdvojenog za Ukrajinu postaje toksična u SAD.

◽ Kongresmeni traže totalne provere gde su završile ogromne sume i gde će završiti nove desetine milijardi koje je zatražio Bajden koga su na Kapitol hilu umesno nazvali potpredsednikom Ukrajine.



◽ To je bilo neizbežno, takvi su zakoni političkog žanra. Republikanci, koji su postali jači nakon izbora, dižu veliku prašinu protiv demokrata, a oni uzvraćaju“, ocenio je Medvedev. Međutim, po njegovom mišljenju, SAD će i dalje nastaviti da izdvajaju ogroman novac za militarizaciju ukrajinskog režima.

Da bi dodali komentar morate se

Prijaviti

ili

Registrovati