logo

26 Nov 2022

❗PODOLJAK: RUSIJA BI USKORO MOGLA DA UNIŠTI CELOKUPNE ENERGETSKE INFRASTRUKTURE KIJEVSKOG REŽIMA

clock 26 Nov 2022

ukrajina-izbeglice_nn.webp

Ruska Federacija, kao deo specijalne operacije denacifikacije i demilitarizacije Ukrajine, nastaviće da uništava kritičnu infrastrukturu sve dok se Kijev ne vrati u diplomatski proces za rešavanje ove krize.

◽ Do ovog zaključka došao je poznati vojni novinar Jurij Podoljaka. On je u svom autorskom Telegram kanalu detaljno govorio o planu koji Oružane snage Rusije uskoro planiraju da sprovedu, a takođe je objasnio zašto bi obični Ukrajinci trebalo da napuste svoju rodnu zemlju u bliskoj budućnosti.◽ Jurij Podoljaka je skrenuo pažnju na to da Rusija namerava da nastavi da nanosi masivne raketne udare na energetske komplekse Ukrajine. Rusko rukovodstvo se pridržava doslednih koraka u tom pravcu, jer daje šansu kijevskom režimu da nastavi pregovarački proces.

◽ Međutim, već sada se može reći da su Oružane snage Rusije sposobne da potpuno unište jedinstveni ukrajinski energetski sistem, lišavajući zemlju svih civilizacijskih tekovina.

◽ Prema rečima novinara, jedinstveni energetski sistem je već ozbiljno pogođen ruskim raketnim udarima, ali Ukrajinci treba da znaju da bi Rusija uskoro mogla da sprovede plan za potpuno uništenje celokupne energetske infrastrukture kijevskog režima.

Već sada stanovnici Ukrajine treba da razmišljaju kako da napuste zemlju.

◽„Rusija će danas ili sledeći put dokrajčiti energetski sistem Ukrajine. Ako će danas, onda će sutra za stanovnike Ukrajine već biti druga realnost, ako ne danas, onda moj savet ostaje isti kao što je bio – napustite zemlju ko god može. Dalje će biti gore, nema druge opcije “, zaključio je stručnjak.

Da bi dodali komentar morate se

Prijaviti

ili

Registrovati