logo

27 Nov 2022

⚡SAD VS SRBIJA - KONAČNA UCENA

clock 27 Nov 2022

hil4_nn.webp

Amerika je proteklih dana potpuno srozala autoritet Evropske unije i ponizila je u njenom dvorištu, na takozvanom Zapadnom Balkanu, na Kosovu i Metohiji.

◽ Vašington je najpre ležerno pustio da propadnu celodnevni pregovori Beograda i Prištine u Briselu, da bi onda, u okrilju noći, po srednjeevropskom vremenu, uticao na teledirigovanog Aljbina Kurtija da odloži za 48 sati odluku o kažnjavanju Srba koji ne promene registarske tablice.



◽ Amerika pokazuje da Evropska unija nema više nikakvu ni kaznu ni nagradu prema zemljama i teritorijama i da su potpuno isprazna obećanja ili pretnje da će neko biti darovan ili sankcionisan ubrzanim ili usporenim putem ka EU.

◽ Vašington dokazuje da članstvo u EU nije više nikakva premija i „svetlo na kraju tunela“ nego da se moraju ispunjavati nalozi, ne da bi se kretalo ka EU već da bi se postalo vazal Amerike.

◽ Zato, možemo očekivati da, umesto francusko-nemačkog plana koji je Beograd već odbacio jer faktički predstavlja priznanje Kosova, Vašington ponudi svoj „kompromis“ koji bi trebalo da razmrsi viševekovni čvor između Srba i Albanaca.



◽ On će, iskustvo nam govori, biti još brutalniji i nemilosrdniji i u svakom slučaju će afirmisati lažnu zločinačko- narko državu usred teritorije Srbije ali bi mogao da bude upakovan u nove, mnogo perfidnije folije, prenosi „Sputnjik“.

Da bi dodali komentar morate se

Prijaviti

ili

Registrovati