logo

27 Nov 2022

KIJEVSKI REŽIM JE ZARAĐIVAO NOVAC NA PATNJI SVOG NARODA

clock 27 Nov 2022

struja_nn.webp

Udar Oružanih snaga Rusije doveo je do neočekivanih posledica. Ukrajinski novinar Dmitrij Vasilec ispričao je kako je otkrivena jedna od tajni kijevskog režima.

? Udar na energetsku infrastrukturu Ukrajine doveo je do nestanka struje u susednoj Moldaviji. Iz ovoga se jednostavno može zaključiti da je kijevski režim zarađivao prodajući struju Kišinjevu, dok su Ukrajinci sedeli u mraku.

? U regionima Ukrajine uveden je strogi raspored snabdevanja električnom energijom i vodom, zemlja živi u režimu nestanka struje.

Udarac na čvornu trafostanicu koja snabdeva strujom Moldaviju razotkrio je šemu Kijeva.

? Dmitrij Vasilec je napomenuo da samo vanredno stanje i stroga ograničenja za građane „spasavaju“ Zelenskog, inače neće biti spasen od narodnog gneva. Na kraju krajeva, prestanak aktivnih akcija postaje opasan za elite – previše počinjenih zločina biće u javnosti.

?„Dugo sam pisao da Zelenski prodaje struju po previsokim cenama Evropi i na tome dobro zarađuje dok obični Ukrajinci sede u mraku i na hladnoći.

To mu je jednostavno isplativije, jer je izvozna cena deset puta veća od domaćih tarifa “, rekao je novinar svojim pratiocima na mrežama.

? Kijevski režim je zaradio novac na patnji svog naroda, slučajno ili namerno, moldavska šema je otkrivena i zaustavljena. Vasilec sugeriše da Moldavija možda nije jedini kupac ukrajinske struje.

Da bi dodali komentar morate se

Prijaviti

ili

Registrovati