logo

29 Nov 2022

❗KEDMI: ONI NI NE SHVATAJU KAKVA IH KATASTROFA ČEKA

clock 29 Nov 2022

kedmi_nn.webp

Vojno-politički ekspert Jakov Kedmi, u eteru emisije „Solovjev UŽIVO“, objasnio je zašto SAD i Evropa ni ne shvataju kakva ih katastrofa čeka.

? Evropa se suočava sa katastrofom bez presedana, a Sjedinjene Države sa građanskim ratom punog razmera, ali umesto da rešava probleme, Zapad krivi Rusiju za sve grehe.

? EU i Velika Britanija suočene su sa teškom ekonomskom i političkom krizom. Istovremeno, Evropu čeka novi priliv izbeglica, zbog problema sa hranom zemalja sa niskim prihodima, kao i destabilizacije niza regiona.?„Oni ni ne shvataju kakva ih katastrofa čeka. Njihova neadekvatnost se manifestuje u tome, što nisu u stanju da procene situaciju. Evropu ne vode političari, već političari koji ne znaju ništa osim unutarstranačke prljave borbe“, izjavio je Kedmi.

?„Mišljenje da će SAD imati koristi od kolapsa Evrope, jer će izvući novac, industriju i najvrednije kadrove iz EU, nije tačno“, tvrdi analitičar. On je sugerisao da bi Kina, Turska, Indonezija i druge države, mogle imati koristi od situacije.

?

SAD su na ivici građanskog rata, pošto konfrontacija republikanaca i demokrata dostiže opasnu granicu, a stranke otvoreno izražavaju spremnost, da proglase nelegitimnim svaki izborni rezultat koji im ne odgovara.

?„Misle da će kolaps nemačke industrije pomoći američkoj? A šta se dešava u Sjedinjenim Državama? Nemoguće je to uopšte zamisliti. Danas samo lenji ne govore, da će u narednoj deceniji u SAD izbiti građanski rat… i ovo nije fraza, postoje stvarni razlozi za to“, naglasio je Kedmi.

Da bi dodali komentar morate se

Prijaviti

ili

Registrovati