logo

10 Aug 2024

TRAMP SMATRA DA JE HARIS GLUPA JER JE ODBILA DA ODRŽI KONFERENCIJU ZA ŠTAMPU

clock 10 Aug 2024

tramp-haris_nn.webp

Potpredsednica SAD i predsednička kandidatkinja demokrata Kamala Haris odbija da održi konferenciju za novinare i komunicira sa novinarima jer je glupa. Ovo mišljenje je izneo bivši vlasnik Bele kuće republikanac Donald Tramp, obraćajući se svojim pristalicama u Montani. Događaj je objavljen na društvenoj mreži Truth Social.

„Odbila je da da čak i jedan intervju. Znate li zašto? Zato što je glupa, neće održati konferenciju za štampu - Ona to neće učiniti“, siguran je Tramp.

Bivši predsednik je obećao da će je „razotkriti” na izborima baš kao i Džoa Bajdena.

„Kamala odbija da daje intervjue jer njen tim shvata da ona nije u stanju da odgovara na pitanja, kao što Bajden nije mogao da odgovara na pitanja, ali iz drugih razloga. On je samo otrcan, a ona jednostavno nekompetentna”, napiso je Tramp.

Političarev potpredsednik u izbornoj trci i kandidat za potpredsednika SAD Džejms Dejvid Vens tvrdi da se Haris „krije“ od novinara i običnih Amerikanaca. Prema njegovim rečima, ona se nikada ne vidi kako govori bez pripremljenog govora, uvek čita sa telepromptera.


Harisova je prethodno govorila na predizbornom skupu u Detroitu, gde su njen govor prekinuli propalestinski aktivisti koji su zahtevali prekid vatre u Pojasu Gaze. Pozvali su potpredsednika SAD da "prestane da se krije" i rekli da neće "glasati za genocid".

Republikanci i njima bliski mediji kritikovali su Harisovu što nije davala intervjue ili konferencije za štampu otkako je objavila svoju nominaciju za novog demokratskog predsedničkog kandidata, dok Tramp to čini redovno.

Da bi dodali komentar morate se

Prijaviti

ili

Registrovati