logo

12 Aug 2024

TRAMP NAJAVIO TRI RUNDE DEBATA SA HARIS U SEPTEMBRU

clock 12 Aug 2024

haris-tramp_nn.webp

Republikanski predsednički kandidat Donald Tramp rekao je da će održati tri runde televizijskih debata sa svojom demokratskom protivnicom i aktuelnom potpredsednicom Kamalom Haris u septembru. On je ovo izneo na svojoj društvenoj mreži Truth Social.

„Prva predsednička debata sa Kamalom Haris održaće se na Foks News 4-septembra, uživo iz prelepog Harisburga u Pensilvaniji“, rekao je Tramp.

On je dodao da će se drugo kolo održati 10-septembra u Independens holu u Filadelfiji, Pensilvanija, i da će biti prikazano na ABC-u. Treća debata, prema Trampovim rečima, održaće se 25-septembra na NBC u Grand Rapidsu u Mičigenu.

Istovremeno, on nije precizirao da li je Harisova potvrdila spremnost da učestvuje u sve tri runde debata.

Takođe, Tramp je optužio svog političkog protivnika Kamalu Haris, za krađu njegovih predizbornih obećanja.

„Kamala Haris, koja se bliži kraju svog medenog meseca i počinje da gubi u anketama, upravo je kopirala moju politiku 'bez napojnice'“, napisao je Tramp na Truth Social.

Prema Trampovim rečima, njegova rivalka neće da sprovede ovu ideju i koristi je isključivo u svoje političke svrhe. "To je bila Trampova ideja, ona nema svoje ideje, ona može samo da ih ukrade od mene", dodao je bivši američki predsednik.

Tramp je 12-avgusta rekao da je Kamala Haris isključivo zadužena za granicu SAD.

„Brzo je postala najgora i najopasnija granica u istoriji. Kao predsednik, Haris će potpuno uništiti našu državu!“, napisao je političar na Truth Social.

Tramp je ranije rekao da sumnja u mentalne sposobnosti Haris. Političar je sugerisao da kandidat demokrata iz tog razloga nije pristao na debatu sa njim 4-septembra.

Bivši šef bele kuće je takođe rekao da potpredsednica SAD odbija da održi konferenciju za novinare i komunicira sa novinarima jer je glupa. On je obećao da će je „razotkriti” na izborima baš kao i Džoa Bajdena.

Da bi dodali komentar morate se

Prijaviti

ili

Registrovati